Fast delivery

Cu Phallosan Forte veti obtine un Penis mai Mare!

  • Live chat

    Operatorii nostri va stau la dispozitie pentru a va raspunde la intrebarile dumneavoatre.

Noi te ajutam sa iti maresti penisul!

Phallosan Forte pentru marirea penisului in lungime si grosime este un dispozitiv medical care poarta simbolul CE. Conform directivelor Autoritatilor pentru Sanatate ale Uniunii Europene, Phallosan Forte este un produs medical Clasa 1 si se conformeaza Directivei Consiliului EC 93/42/EEC. De asemenea, satisface Standardele EN 980, EN ISO 14971 si EN ISO 10993-1.

Noutati

Nou: +4 mansoane gratuite in fiecare pachet

Suntem fericiti sa va anuntam ca fiecare cumparator de Phallosan Forte va primi in colet, pe langa cele 3 mansoane, alte 4 mansoane gratuite (1x S, 2x M, 1x L) - in valoare totala de 400 lei! Oferta limitata!

Comanda acum dispozitivul Phallosan Forte!

Comandati PHALLOSAN FORTE acum!

Marirea Penisului cu Phallosan Forte

Proceduri de extensieNOU: Phallosan plus+


Contact PHALLOSAN® forte
Telefonul clientului:
0744 569 069

E-mail:       comanda@goodsex.ro

Aplicare

PHALLOSAN® forte a fost conceput pentru marirea penisului in lungime si grosime si pentru indreptarea penisului, totul fara a fi nevoie de interventii chirurgicale.

Sistemul cu vacuum PHALLOSAN® forte pentru marirea penisului se bazeaza pe o alungire simpla, nechirurgicala, fara durere (atraumatica) a penisului a tuturor tesuturilor penisului si corpilor cavernosi din interiorul penisului, ducand la formarea de noi celule.

Acest procedeu a fost cunoscut chiar si de oamenii primitivi de secole- dar pana la aparitia Phallosan Forte nu exista un sistem sau o tehnica disponibila in lume care putea sa garanteze alungirea penisului fara durere cu utilizare pe termen lung.

3 luni de utilizare de PHALLOSAN® forte duc la formarea de celule noi la nivelul penisului, iar ceea ce se obtine este o marire definitiva a penisului in lungime si grosime.

 

Proceduri de extensie ortopedica

Extensia piciorului este o procedura care este cunoscuta cercurilor medicale ortopedice de mai bine de 20 de ani. Dupa interventia chirurgicala asupra penisului, piciorul este supus la o alungire controlata sistematica. Procedura implica utilizarea unui sistem prin care piciorul este extins milimetru cu milimetru.

Acest lucru, nu numai ca stimuleaza crearea de noi celule la nivelul osului, dar de asemenea genereaza tesut muscular si conjunctiv fara sa deterioreze nervii si vasele de sange. Marirea aditionala obtinuta deja ofera o calitate crescuta vietii pacientilor- la fel cum face si PHALLOSAN® forte.

Rezultate Permanente in Lungimea si Grosimea Penisului

Pentru marirea permanenta a penisului in lungime si grosime, celule noi trebuie sa se formeze la nivelul penisului. Phallosan Forte sustine cresterea la nivelul corpilor cavernosi cu ajutorul vacuumului si fortei aplicate, dar poate sa si duca la indreptarea penisului (in cazul unui penis curb).


Daca dispozitivul este purtat cu regularitate pentru o perioada de cateva luni, celulele noi formate pot atinge o expansiune tridimensionala. Penisul creste in lungime si grosime. Acest efect este mentinut permanent chiar si dupa ce nu se mai foloseste PHALLOSAN® forte.


PHALLOSAN® forte este recomandat pentru o varietate de indicatii.

 

Indicatii