Fast delivery

Cu Phallosan Forte veti obtine un Penis mai Mare!

  • Live chat

    Operatorii nostri va stau la dispozitie pentru a va raspunde la intrebarile dumneavoatre.

Noi te ajutam sa iti maresti penisul!

Phallosan Forte pentru marirea penisului in lungime si grosime este un dispozitiv medical care poarta simbolul CE. Conform directivelor Autoritatilor pentru Sanatate ale Uniunii Europene, Phallosan Forte este un produs medical Clasa 1 si se conformeaza Directivei Consiliului EC 93/42/EEC. De asemenea, satisface Standardele EN 980, EN ISO 14971 si EN ISO 10993-1.

Noutati

Nou: +4 mansoane gratuite in fiecare pachet

Suntem fericiti sa va anuntam ca fiecare cumparator de Phallosan Forte va primi in colet, pe langa cele 3 mansoane, alte 4 mansoane gratuite (1x S, 2x M, 1x L) - in valoare totala de 400 lei! Oferta limitata!

Comanda acum dispozitivul Phallosan Forte!

Comandati PHALLOSAN FORTE acum!

Marirea Penisului cu Phallosan Forte

Proceduri de extensie

Proceduri de extensieNOU: Phallosan plus+


Contact PHALLOSAN® forte
Telefonul clientului:
0744 569 069

E-mail:       comanda@goodsex.ro

PHALLOSAN® forte

– pentru barbati Forte

 

PHALLOSAN forte este singurul sistem cu centura ortopedica patentat cu o noua tehnologie revolutionara de vacuum – o metoda si mai rapida pentru marirea penisului si obtinerea erectiilor puternice, care va va ajuta sa va recapatati increderea in sine si sa va imbunatatiti viata sexuala.

Spre deosebire de restul dispozitivelor, tensiunea creata prin vacuum incepe exact de la nivelul varfului glandului, astfel incat folosirea dispozitivului PHALLOSAN va duce la o marire evidenta a glandului si a penisului. La majoritatea dispozitivelor pentru marirea penisului, tensiunea incepe din spatele glandului.

Experienta privind marirea penisului

Producatorul dispozitivului PHALLOSAN detine mai mult de 14 ani de experienta in producerea si aplicarea sistemelor de marire a penisului.


Anii de cercetare si evaluare asupra parerilor clientilor ne-au ajutat sa dezvoltam si sa imbunatatim sistemul PHALLOSAN Forte.


PHALLOSAN Forte este catalogat ca un produs medical Clasa I de catre autoritatile europene de sanatate. Acest dispozitiv indeplineste toate cerintele pentru a beneficia de simbolul CE.


Exista dispozitive de alungire a penisului si exista Phallosan Forte. Aflati mai jos cum functioneaza sistemul nostru protector cu vacuum.

Principiu

Tesutul penisului este stimulat sa formeze noi celule prin alungirea continua, dar fara durere. De asemenea, PHALLOSAN Forte creaza un vacuum care actioneaza asupra intregului penis, incepand cu glandul. PHALLOSAN este atat de confortabil incat poate fi purtat pe sub haine timp de zece ore pe zi fara a va deranja. PHALLOSAN Forte va va scapa de momente rusinoase – sistemul nostru nu va iesi niciodata in afara pantalonilor, asemanator altor dispozitive.


Spre deosebire de alte sisteme pentru marirea penisului, PHALLOSAN Forte nu va garanteaza numai lipsa de durere. Phallosan Forte poate poate fi purtat si noaptea, in timpul somnului, sistemul permitand ajustatarea automata a oricarei posibile erectii. PHALLOSAN nu blocheaza circulatia sanguina si nu prezinta riscuri de ranire, ca la alte extendere pentru penis.

 

O alternativa sigura pentru marirea penisului

Phallosan Forte poarta simbolul CE si se conformeaza la Directiva Cosiliului EC 93/42/EEC. In plus, el satisfice Standardele EN 980, EN ISO 14971 si EN ISO 10993-1. El este fabricat in conformitate cu cerintele medicale ale autoritatilor de sanatate din Europa. Materialul folosit pentru fabricare este foarte bine tolerat si a fost testat pentru biocompatibilitate.

Mansonul pentru marirea penisului a fost special creat pentru Phallosan Forte si nu are in compozitie formaldehida. Mansonul utilizat nu are alergeni si nici latex in compozitie. Suportul mansonului este fabricat dintr-un silicon medical special si foarte delicat.

Aplicare naturala si nedureroasa

Aplicare dispozitiv PHALLOSAN®

Dispozitivul poate fi purtat fara a avea nici cea mai mica durere timp de 12 ore in fiecare zi si noapte, cu rezultate corespunzatoare.
Vacuumul creat in manson tine glandul fix, fara sa iasa din dispozitiv, iar rezultatul va fi cresterea considerabila a penisului.


Tensiunea curelei este reglabila.
Componentele sunt foarte usor de curatat. Instructiuni detaliate si ilustrate se afla in interiorul cutiei. Toate componentele curelei pot fi comandate si individual.


Capul protector protejeaza glandul preputului de orice roseata sau umflatura cauzata de o aspiratie prea puternica. Acesta exercita o presiune usoara pe suprafata tesutului, ca un ciorap de compresie sau un costum presurizat al unui pilot de avion. Tensiunea poate fi acum crescuta si succesul poate fi atins chiar mai repede decat va asteptati.

Folosirea PHALLOSAN® forte

Efecte adverse, precautii si recomandari

Utilizarea dispozitivului PHALLOSAN® forte se face pe propriul dumneavoastra risc, respectand intocmai instructiunile de utilizare.

Tensiunea

PHALLOSAN® forte poate fi utilizat fara nici o durere. Va recomandam sa setati tensiunea la un nivel optim. Este foarte tentant sa setati tensiunea la un nivel prea mare. Acest lucru nu este necesar deoarece succesul reusitei consta intr-o purtare constanta la un nivel al tensiunii potrivit, cat sa puteti suporta. In mod particular, in prima saptamana de utilizare, nu exercitati o putere prea mare asupra penisului. Aceasta presiune trebuie exercitata gradual, la inceput mai mica si apoi marita.

Capul protector

Va sfatuim sa utilizati capul protector din interiorul cutiei pentru acoperirea glandului. Similar cu un ciorap suport, acest cap protector exercita o presiune usoara pe suprafata pielii, prevenind eventualele efecte secundare, cum ar fi umflarea glandului, daca tensiunea este prea mare.


Efectul de inrosire nu are loc daca folositi capul protector. O usoara umflare a glandului poate fi observata in cazul in care setati o tensiune prea ridicata (in exces, de aproximativ 3 kg), dar acest lucru va disparea dupa cateva minute. Masarea glandului pentru cateva minute va ajuta la reducerea umflaturii.

Contraindicatii

Daca nu utilizati capul protector, va recomandam sa aplicati o tensiune mai mica pentru a evita orice inrosire. In cazul in care aceasta apare totusi, motivul ar putea fi tragerea in exces asupra mansonului care cauzeaza un puternic vacuum in acea zona.

Din cauza ca glandul nu este protejat de capul protector asa cum va recomandam, acesta va exercita un efect de aspirare de pe suprafata pielii. In cel mai rau caz, acest lucru poate conduce la aparitia unor mici besici care vor disparea in 2 zile, aplicand corect un unguent pentru vindecare.


Utilizarea produsului trebuie suspendata pana ce acele besici vor disparea complet de pe  piele. Dupa, reduceti din tensiune cate putin.

Marirea Penisului cu Phallosan Forte
Inca o data: Intotdeauna utilizati capul protector pentru a evita efectele nedorite.
Va rugam sa va pastrati rabdarea. Succesul procesului de marire a penisului este asemanator indreptarii dintilor cu ajutorul protezei dentare.
Continuitatea expansiunii, si nu doar tensiunea aplicata reprezinta garantia succesului pentru marirea penisului!

Compatibilitate si materiale

Toate componentele dispozitivului PHALLOSAN Forte sunt testate alergenic si declarate eligibile pentru a fi utilizate ca produse medicale. Nu utilizam materiale care contin latex deoarece acestea pot provoca alergii pe termen scurt. Toate materialele tari sunt fara formaldehina, iar componentele din metal sunt fara nichel.

Managementul calitatii si certificari

Producatorul Phallosan Forte este certificat ISO9001:2008 si 13485:2003
Asigurati-va ca utilizati produse fabricate de companii care sunt certificate medical. Produsele fabricate sub control medical sunt subiectul unor reguli stricte.


PHALLOSAN este produs de peste 14 ani. In acest timp nu au fost semnalate simptome sau riscuri si nici efecte adverse daca s-au respectat instructiunile de utilizare. In acelasi timp nenumarate societati de asigurari medicale au platit dispozitivul in cazul prescierii acestuia de catre medici. Nenumarate farmacii din Germania, Austria si Elvetia detin in stoc dispozitivul PHALLOSAN Forte.

Modificari si informatii privind siguranta

Informatii viitoare si indicatii privind siguranta utilizarii dispozitivului gasiti in Manualul de utilizare din interiorul produsului.