Fast delivery

Cu Phallosan Forte veti obtine un Penis mai Mare!

  • Live chat

    Operatorii nostri va stau la dispozitie pentru a va raspunde la intrebarile dumneavoatre.

Noi te ajutam sa iti maresti penisul!

Phallosan Forte pentru marirea penisului in lungime si grosime este un dispozitiv medical care poarta simbolul CE. Conform directivelor Autoritatilor pentru Sanatate ale Uniunii Europene, Phallosan Forte este un produs medical Clasa 1 si se conformeaza Directivei Consiliului EC 93/42/EEC. De asemenea, satisface Standardele EN 980, EN ISO 14971 si EN ISO 10993-1.

Noutati

Nou: +4 mansoane gratuite in fiecare pachet

Suntem fericiti sa va anuntam ca fiecare cumparator de Phallosan Forte va primi in colet, pe langa cele 3 mansoane, alte 4 mansoane gratuite (1x S, 2x M, 1x L) - in valoare totala de 400 lei! Oferta limitata!

Comanda acum dispozitivul Phallosan Forte!

Comandati PHALLOSAN FORTE acum!

Marirea Penisului cu Phallosan Forte

Proceduri de extensieNOU: Phallosan plus+


Contact PHALLOSAN® forte
Telefonul clientului:
0744 569 069

E-mail:       comanda@goodsex.ro

Functionare

Marirea penisului prin folosirea unei tensiuni continue

Extension as a principle of new cell formation

Corpul uman are abilitatea de a forma celule noi daca este supus unei stimulari constante.

Mecanismul a fost intai recunoscut de triburile primitive si folosit pentru scopuri legate de cult. De exemplu, a fost si inca este folosit pentru alungirea si largirea buzelor, lobilor urechilor ...si a penisului.

Marirea penisului prin folosirea unei tensiuni continue

Medicina moderna foloseste distensia artificiala a pielii, de exemplu, pentru a crea grefe de piele pentru transplantare, sau pentru a crea spatiu pentru un implant de san cu un asa numit expander, dupa extirparea unui san. Eficienta PHALLOSAN® forte a fost dovedita stiintific inca din 2004.

Phallosan a fost mentionat inca din 2005 in revista stiintifica pentru urologi Sexual Medicine legat de marirea penisului si in 2009 legat de indreptarea curburilor penisului.

Daca sunteti un medic urolog interesat de aceste dovezi stiintifice, va rugam sa ne contactati pentru a expedia o copie a acestor documente.

 

PHALLOSAN Forte funtioneaza conform metodei puterii blande

Fitting the protector cap

Capul protector realizat din silicon ultramoale asigura siguranta absoluta in aplicarea PHALLOSAN® forte. Acopera glandul si pielea de pe capul penisului si le protejeazade tensiunile setate prea mari.

Consistenta capului protector special din silicon dezvoltat de PHALLOSAN® forte elimina riscul aparitiei umflaturilor, rosetii sau aparitiei de besici.

Deoarece capul protector PHALLOSAN® forte exercita o presiune usoara constanta sub tensiune (comparabila cu cea a unui costum de pilot de avion supersonic), chiar si o tensiune crescuta setata este acum absolut inofensiva.

Pe scurt: marirea penisului este posibila mai rapid.
 

Totusi, succesul optim este obtinut cand o tensiune moderata este aplicata pe penis, Phallosan Forte putand fi purtat cel putin 8 ore pe zi.

Metoda puterii blande garanteaza ca veti simti ca folositi la inceput- si atunci tot foarte confortabil. Dupa cateva zile de utilizare, veti ajunge sa folositi PHALLOSAN Forte ca pe un lucru propriu organismului, iar cand nu il veti purta, veti simti ca va lipseste ceva.

PHALLOSAN® forte – Pur si simplu o alternativa sigura!

3mansoane