Fast delivery

Cu Phallosan Forte veti obtine un Penis mai Mare!

  • Live chat

    Operatorii nostri va stau la dispozitie pentru a va raspunde la intrebarile dumneavoatre.

Noi te ajutam sa iti maresti penisul!

Phallosan Forte pentru marirea penisului in lungime si grosime este un dispozitiv medical care poarta simbolul CE. Conform directivelor Autoritatilor pentru Sanatate ale Uniunii Europene, Phallosan Forte este un produs medical Clasa 1 si se conformeaza Directivei Consiliului EC 93/42/EEC. De asemenea, satisface Standardele EN 980, EN ISO 14971 si EN ISO 10993-1.

Noutati

Nou: +4 mansoane gratuite in fiecare pachet

Suntem fericiti sa va anuntam ca fiecare cumparator de Phallosan Forte va primi in colet, pe langa cele 3 mansoane, alte 4 mansoane gratuite (1x S, 2x M, 1x L) - in valoare totala de 400 lei! Oferta limitata!

Comanda acum dispozitivul Phallosan Forte!

Comandati PHALLOSAN FORTE acum!

Marirea Penisului cu Phallosan Forte

Proceduri de extensie


Contact PHALLOSAN® forte
Telefonul clientului:
0744 569 069

E-mail:       comanda@goodsex.ro

PHALLOSAN® Plus+

– pentru barbati

 

Sistemele de extensii pentru penis au fost disponibile pe piata mondiala de peste 30 de ani. Din pacate majoritatea utilizeaza un sistem bucla care este pus in jurul capului. Aceasta provoaca dureri si vanatai si poate afecta si fluxul sanguin. Alți furnizori nu oferă tehnici cu vid care au fost testate suficient și, ca o consecință, acest lucru poate duce la deteriorarea substanțială a capului penisului, deoarece ajustarea vidului nu este posibilă. Multe companii folosesc deseori materiale ieftine din Orient, care pot provoca iritatii si chiar provoca alergii.

Swiss Sana este o companie cu peste 20 de ani de experienta in domeniul sanatatii barbatilor.

Zeci de brevete, studii clinice, colaborari cu urologi renumiti si institutii de stat cum ar fi Institutul Fraunhofer, ne-au ajutat in dezvoltarea produselor care ar trebui sa duca la un rezultat nedureros si pozitiv fara a fi nevoie de prescriptie medicala.

PHALLOSAN plus+

PHALLOSAN forte si PHALLOSAN plus+

Phallosan + este un accesoriu pentru Phallosan Forte

Relatia dintre oameni nu este promovata doar prin lucru in echipa ci si prin utilizarea aparatelor. Prin urmare am decis sa oferim clientilor nostri o gama mai diversa de produse. Phallosan forte, liderul nostru global de produse pentru marirea penisului este acum complimentat cu Phallosan plus pentru o inovatie si mai mare. Aceasta va permite acum ca barbat sa realizati si mai multe, sa va vindecati sau sa va imbunatatiti.

PHALLOSAN plus vă permite să vă îngrosați și să vă extindeți penisul fără durere și treptat, aplicând o putere de tragere de până la 4,8 kg și să vă ridicați potența și să îndreptați o curbura a penisului inerentă sau dobândită.

PHALLOSAN plus + este, de asemenea, suplimentul perfect pentru toți cei care doresc să folosească PHALLOSAN Forte mai eficient și flexibil. Purtați PHALLOSAN pur și simplu așa cum doriți!

PHALLOSAN plus+

Compatibilitate si materiale

Toate componentele dispozitivului PHALLOSAN Plus+ sunt testate alergenic si declarate eligibile pentru a fi utilizate ca produse medicale. Nu utilizam materiale care contin latex deoarece acestea pot provoca alergii pe termen scurt. Toate materialele tari sunt fara formaldehina, iar componentele din metal sunt fara nichel.

Managementul calitatii si certificari

Producatorul Phallosan este certificat ISO9001:2008 si 13485:2003
Asigurati-va ca utilizati produse fabricate de companii care sunt certificate medical. Produsele fabricate sub control medical sunt subiectul unor reguli stricte.


PHALLOSAN este produs de peste 14 ani. In acest timp nu au fost semnalate simptome sau riscuri si nici efecte adverse daca s-au respectat instructiunile de utilizare. In acelasi timp nenumarate societati de asigurari medicale au platit dispozitivul in cazul prescierii acestuia de catre medici. Nenumarate farmacii din Germania, Austria si Elvetia detin in stoc dispozitivul PHALLOSAN.

Modificari si informatii privind siguranta

Informatii viitoare si indicatii privind siguranta utilizarii dispozitivului gasiti in Manualul de utilizare din interiorul produsului.